Sunday, 12 May 2013

Inilah Idea Jurugambar Jepun Yang Sangat Pelik!!!berkesan kew?
Inilah Idea Jurugambar Jepun Yang Sangat Pelik! | Untuk menjaga persahabatan dan percintaan bertahan lebih lama dan segar, Jurugambar Jepun Haruhiko Kawaguchi mengambil pendekatan yang lebih literal - dia masukkan orang yang bersahabat baik atau yang sedang bercinta dalam bungkusan plastik, menyedut udara dan mengambil gambar pasangan tersebut dalam posisi badan mereka diputarbelitkan.

Imej-imej kedudukan yang pelik, dalam vakum bungkusan plastik mungkin kelihatan seperti imej pegun, Menunjukkan mereka memelihara kasih sayang antara dua orang. Projek-Nya, "Cinta Flesh", agak berterus terang. Dua orang, biasanya pasangan bercinta astasu bersahabat baik, "dibungkus" dalam beg plastik.Selepas itu ia berhati-hati menyusun bahagian-bahagian badan mereka supaya dia boleh mendapatkan rakaman yang terbaik.

Kawaguchi menggunakan pembersih vakum lama untuk menyedut semua udara dan membuat subjek kelihatan seperti pek daging bungkus yang anda beli di pasaraya. Ia mengambil masa kira-kira 10 hingga 20 saat untuk mengambil gambar-gambar, di mana pasangan terpaksa bertahan dengan tekanan dan kurang udara. Tetapi itu semua demi sebuah persahabatan.
No comments:

Post a Comment